Kano

Kano huren

Kanovaren is leuk voor jong en oud. Lekker samen ontspannen of juist actief bezig zijn op het water. Geniet van de rust en natuur en het prachtige uitzicht op kasteel Doornenburg.

Bij het huren van een kano krijgt iedereen een steekpeddel en zwemvest en bij elke kano zit één waterdichte ton inbegrepen voor waardevolle spullen. Voor de kleintjes onder ons zonder zwemdiploma hebben wij een reddingsvest.

Onze kano’s zijn geschikt voor 2 volwassenen, 2 volwassenen + 1 kind of 3 jongeren.

null

De kano

De kano’s voor de verhuur zijn bestemd voor sportieve en recreatieve activiteiten. De goed uitgeruste kano biedt vaarplezier en veiligheid en is veelzijdig en gemakkelijk te peddelen. Een kano heeft een enkelbladige peddel oftewel een steekpeddel. Ze hebben zowel vooraan als achteraan een handvat en dat is gemakkelijk voor bij de overstapplaatsen. De kano’s wegen ongeveer 22 kilo en zijn daarom ook makkelijk te tillen. In de kano is er voldoende ruimte om eventueel een hond mee te nemen.

Kanovaren

Samenwerken is belangrijk tijdens het varen, degene die achterin zit stuurt, maar alsnog moet je het samen doen. Houd de peddel met een hand aan de handgreep vast en de andere hand iets eronder met de knokkels naar voren. Peddel je aan de linkerkant, dan ga je naar rechts en andersom. Wil je remmen? Houd dan de peddel in het water.

Kosten

Prijs voor 2 uur

Kano €22,00

null

Op een heerlijke zondag 4 kano’s gehuurd en twee uur op de Linge gevaren. Wat is het hier mooi en relax!

– Bezoeker Lingevaart

Nog meer watersport

Wil je nog meer uitdaging? Kijk eens bij vlot bouwen of misschien is een SUP board wat voor jou!