Elektrische fiets

Elektrische fiets huren

We hebben in totaal 4 elektrische fietsen in de verhuur. We kunnen de fietsen brengen en ophalen, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wil je een elektrische fiets huren? Huur dan op tijd.

null

Gebruik van de elektrische fiets

Wanneer je gaat fietsen met een elektrische fiets is een goede voorbereiding erg belangrijk. We leggen daarom graag voordat je op de fiets stapt een aantal dingen uit over de fiets, zodat je veilig aan je fietstocht kunt beginnen. Het is mogelijk om een batterijoplader mee te krijgen als je van plan bent een flinke fietstocht te maken.

Je fiets geheel op eigen risico en bent verantwoordelijk voor correct gebruik van de gehuurde materialen. Schades en diefstal worden bij jou verhaald. Zorg ervoor dat de fietsen netjes worden ingeleverd na gebruik bij Lingevaart. Zo zorgen we er samen voor dat het een veilige fietstocht is. Als er tijden de fietstocht onderweg iets misgaat kun je Lingevaart bellen.

De elektrische fiets

Fietsen met een elektrische fiets kost dankzij de trapondersteuning weinig kracht. Zo kom je heel snel heel ver en kun je zorgeloos genieten van de omgeving. De elektrische fietsen bij Lingevaart zijn makkelijk in gebruik, doordat je de motor snelheid kunt instellen op een scherm op het stuur. Daarnaast kan het zadel versteld worden, zodat jij fijn kunt gaan fietsen..

Kosten

Prijs per dag
Openingstijden 11.00u tot 17.30u

Fiets/kinderfiets: € 9,00
Elektrische fiets: € 24,00

null

Arrangementen

Wil je graag meer dan alleen fietsen in de omgeving? Of ga je met een grote groep op pad?
Kijk dan eens bij onderstaande arrangementen.