Varen of fietsen met BBQ of buffet

Gezellig samen eten na een activiteit

Na het varen of fietsen zijn er tal van mogelijkheden voor een barbecue of buffet. We hebben samen een foodbook samengesteld met diverse barbecue en buffetpakketten. Bij mooi weer kun je lekker op het terras in de zon zitten en bij slecht weer kan het verplaatst worden naar het overdekte terras of onze sfeervolle recreatieruimte.

Een barbecue of buffet is mogelijk vanaf 15 personen en tijdsduur is ongeveer 2 uur.

Op zaterdag en zondag is een barbecue of buffet vanaf 25 personen.

Heb je speciale wensen of allergieën? Geen probleem
Wat dan? Geef de wensen door en we zorgen voor een alternatief.

Let op: van 6 juli t/m 18 augustus bieden wij geen arrangementen aan vanwege de zomervakantie.

null

Barbecueën

Barbecueën is altijd erg populair in de zomer. Je kunt dit gezellig samen met familie, vrienden of collega’s buiten bij ons doen.

Bij de BBQ-pakketten kan er gedacht worden aan bijvoorbeeld hamburgers, worstjes met stokbrood, sauzen en verschillende salades. Ook zijn er vegetarische mogelijkheden.

De prijs van een barbecue arrangement (duur 2 uur) incl. drinken (koffie, thee, frisdrank, bier en wijn) en porseleinen borden met rvs-bestek is vanaf € 44,00* per persoon.

* de actuele prijs kun je vinden in het foodbook, deze kan je bij ons opvragen.

Buffet

Naast barbecueën kun je ook kiezen voor een buffet uit ons foodbook.

Na de wateractiviteiten samen relaxen met een buffet is altijd ideaal, er is voor elk wat wils dus niemand komt iets tekort. Bij ons heb je keuze uit verschillende buffetten.

De prijs van een buffet (duur 2 uur) incl. drinken (koffie, thee, frisdrank, bier en wijn) en porseleinen borden met rvs-bestek is vanaf € 38,75* per persoon.

* de actuele prijs kun je vinden in het foodbook, deze kan je bij ons opvragen.

Wat hebben wij een gezellig en geslaagd teamuitje gehad gisteren! Lingevaart is een hele mooie, knusse plek met ontzettend aardige en gastvrije eigenaren. Alles was top geregeld, het eten was heerlijk! 

– Bezoeker Lingevaart

Op zoek naar groepsuitjes?

Wil je naast het varen of fietsen met barbecue ook een heerlijke stuk appeltaart of fruit. Of ben je op zoek naar een dagvullend programma? Kijk dan eens bij onze groepsuitjes.