Schooluitje

Ook voor sportclubs en verenigingen

Maak van jouw schooluitje een onvergetelijke dag met een wateractiviteit dat Lingevaart te bieden heeft. Door middel van te kanovaren, kajakken of suppen op de Linge in Gelderland.

Vergeet ook niet even te kijken naar de tips, want waarschijnlijk heb je er nog wat aan voordat je met de klas naar Lingevaart gaat.

Voorbeeld van arrangement voor een schooluitje is hieronder te vinden. Er veel meer mogelijk buiten deze standaard schooluitjes. Het kan aangepast worden naar de wensen van jou, mits daar de mogelijkheden voor zijn.

Na de sportieve en leuke activiteiten krijgt iedereen natuurlijk honger en dorst! In ons recreatiegebouw is er drinken, snoep, koek, chips, tosti’s en ijs te koop. Eigen meegebrachte drinken en eten mogen niet genuttigd worden op ons terrein. En voor de veiligheid is het verplicht om zwemvesten te dragen.

null

Vrijheid & blijheid arrangement

Wat is er nu leuker en gezelliger om leerlingen en/of studenten zelf de keuze te laten maken wat ze graag willen doen? Bij dit arrangement kunnen ze alles gebruiken: kano’s, kajaks en SUP-boards en tijdens het varen mogen ze ook wisselen. Dat is pas waterpret!

Prijs vanaf € 13,75 p.p.

Te reserveren vanaf 25 personen met minimaal twee begeleiders.

Plezier & vlot bouwen

Samen vlot bouwen, dat is pas een uitdaging. Je leert met een groep goed te samenwerken en communiceren. Want met de aangeleverde materialen zoals palen, touwen en tonnen moet je aan de slag. Als het vlot klaar is kun je hem uitproberen, want dan ga je met z’n allen het water op.

Écht een aanrader, ook als je nog nooit in een kajak hebt gezeten!

– Bezoeker Lingevaart

Nog meer te beleven bij Lingevaart

Je kunt nog meer doen dan standaard schooluitjes. Kijk hiervoor eens bij fietsen of appelgebak. Of doe een aanvraag.