Fietsverhuur

Fiets verhuur

Fietsverhuur bij Lingevaart daar vanuit kun je de omgeving verkennen door het huren van een fiets. Er kan gekozen worden om te starten bij Lingevaart, maar ook op een zelfgekozen start- en eindpunt. Wij bieden namelijk ook breng- en ophaalservice aan vanaf 10 fietsen. (dan worden wel bezorg en ophaalkosten berekend).

Naast onze fietsen, bieden wij ook kinderfietsen en e-bikes aan. Je kunt een dag fietsen ook combineren met kanovaren of een heerlijke barbecue.

In totaal zijn er 40 fietsen te huur, dus wees op tijd met huren.

null

Fietsen in de omgeving Arnhem/Nijmegen

De Betuwe staat bekend als één van de mooiste fiets en wandelgebieden van Nederland. Denk hierbij aan fietsen langs de Linge, Rijn en Waal. Of over mooie landweggetjes, dijken, langs boomgaarden en door gezellige plaatsen. Er is hier in de omgeving voldoende te zien, beleven en te doen.

Kijk voor verschillende fietsroutes op visitnijmegen.com.

Rondje pontje

Op deze populaire fietsroute steek je maar liefst drie rivieren over met een veerpontje. Zo ga je als eerste over Pannerdenskanaal, als tweede de Rijn en als laatste de Waal. Maar dat is niet het enige water waar je langs komt. Zo fiets je langs de Linge, de langste rivier van Nederland en kom je door het prachtige natuurgebied de Gelderse poort.Ben je van plan om dit rondje te fietsen? Neem dan contant geld mee voor de pontjes!

Watersport bij Lingevaart

Varen op de Linge is een unieke belevenis. Dus kom bij ons varen en huur vandaag nog je kano, kajak of SUP. Je kunt dan genieten van de prachtige omgeving. Je peddelt met je vrienden, familie of collega’s naar Kasteel Doornenburg of laat je lekker afdrijven langs de oevers van de Linge.

Zelf de mooie omgeving per fiets ontdekken?