Groepsuitjes

Voor families, bedrijven en/of vrienden

Wij bieden tal leuke groepsuitjes en activiteiten voor een familie, vrienden, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Je kunt fietsen door de prachtige natuur of naar kasteel Doornenburg en natuurlijk samen het water. Kies dan om de verschillende wateractiviteiten met elkaar te combineren en daarna te relaxen op ons terrein met een lunch, borrelplank, buffet of barbecue. Alle uitjes zijn mogelijk vanaf 15 personen en  buiten de reguliere openingstijden te reserveren. Geef je voorkeur door.

Bekijk onze voorbeelden van groepsuitjes of laat ons jullie ideale groepsuitje samenstellen. Stuur een aanvraag met aantal personen, datum en wensen. Dan maken wij een mooi voorstel voor het perfecte dagje uit!

null

Fietsen, varen en ontspannen

Bij aankomst krijg je een heerlijk stuk appelgebak samen met een kop koffie of thee. Zodra dit op is gaan jullie een mooi rondje fietsen door de fraaie omgeving. Na de gezellige fietstocht krijgen jullie een broodje met wat drinken om je weer klaar te maken voor het kanovaren. Deze kanotocht duurt ongeveer 90 minuten. Als afsluiter gaan jullie na het peddelen nog een uurtje heerlijk borrelen en ontspannen op ons terras.

Samen actief en relaxen, met barbecue

We starten de dag goed met een heerlijk stuk appelgebak en een kop koffie of thee. Vervolgens fiets je met de groep door Lingewaard om de omgeving te verkennen. Na terugkomst bij Lingevaart en een stuk fruit kunnen jullie het water op per kano, kajak of SUP. Daarna genieten jullie op ons terrein van een borrel en overheerlijke barbecue, met fraai uitzicht op de Linge en kasteel Doornenburg.

Volledig verzorgd met rondleiding en barbecue

We ontvangen jullie met appelgebak en een kop koffie of thee. Tijdens een mooie fietstocht krijgen jullie een rondleiding in Fort Pannerden of Kasteel Doornenburg. Na de fietstocht krijgt iedereen eerst wat te drinken en een broodje. Daarna ga je samen varen in een kano, kajak of SUP over de Linge. We sluiten de dag af met een borrel en luxe barbecue op ons ontspannen terras aan het water. Een heerlijk en ontspannen dagje uit!

Wat is er nog meer mogelijk?

Hierboven zijn een paar voorbeelden van een groepsuitje en nog eventueel aan te vullen met de volgende mogelijkheden, zoals:

  • Gids bij fietstocht naar de splitsing Rijn Waal en Fort Pannerden
  • Uitdelen van fruit of drank op een gewenste locatie, tijdens de fietstocht
  • Rondleiding Fort Pannerden en/of kasteel Doornenburg
  • Fietsen brengen bij station Elst, Arnhem, Nijmegen of een andere locatie en fietsen naar Lingevaart

Wij denken graag met je mee om tot het juiste arrangement te komen voor jullie uitje! Ben je op zoek naar nog meer voorbeelden? Kijk dan naar een aantal voorbeelden die wij op maat gemaakt hebben:

Wil je meer informatie of zelf een uitje samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat hebben wij een gezellig en geslaagd teamuitje gehad gisteren! Lingevaart is een hele mooie, knusse plek met ontzettend aardige en gastvrije eigenaren. Alles was top geregeld, het eten was heerlijk! Gelukkig werkte het weer ook een beetje mee. Zeker een aanrader!

– Bezoeker Lingevaart

Wil je meer informatie over verschillende arrangementen of mogelijkheden? Kijk dan ook eens bij: