Kajak

Kajak huren

Het huren van een kajak is gegarandeerd waterplezier. Je huurt voor 2 uur en peddelt vervolgens langs de oevers van de Linge. Wij zorgen voor een waterdichte ton voor waardevolle spullen en uitleg. En uiteraard zijn er zwemvesten beschikbaar.

Let op: tijdens het varen word je op onze sit-on-top kajaks nat.

null

De kajak

Lingevaart verhuurt sit-on-top kajaks voor een of twee personen. Je krijgt een dubbelbladige peddel en zit niet in maar op de kajak, met je benen naar voren. De voordelen hiervan zijn de grote bewegingsvrijheid, comfortabel, ruim, stabiel en zelflozend. Je zit niet vast in deze kajaks dus zijn ze zeer geschikt voor het recreatieve varen. Met het varen kun je wel iets natter worden, maar na afloop kun je bij ons goed omkleden of lekker relaxen en opdrogen in de zon.

Kajakken

Bij een kajak gebruik je een dubbelbladige peddel. Elke slag is een voorwaartse slag zodat je sneller vooruit gaat dan een kano. De dubbelbladige peddel houd je in het midden vast, zodat je aan beide kanten evenveel kracht kunt geven. Wil je draaien? Peddel dan bijv. aan de linkerkant vooruit en aan de rechterkant achteruit. Samen kajakken over de Linge is gezellig, maar werk wel goed samen, anders vaar je zo het riet in.

Kosten

Prijs voor 2 uur

1 prs. kajak €16,00

2 prs. kajak €21,50

null
null

Écht een aanrader, ook als je nog nooit in een kajak hebt gezeten!

– Bezoeker Lingevaart

Nog meer watersport

Je kunt bij ons ook suppen, kanovaren of vlot bouwen!