Peddel en pedalen

Kanovaren en fietsen

Peddelen en pedalen, een arrangement dat je gezellig kunt doen met elkaar, vrienden of familie. Je start met varen en gaat met twee personen in een kano de Linge op. De Linge is een mooie rivier met  veel natuurlijke oevers, boomgarden, weilanden en onderweg kom je ook Kasteel Doornenburg tegen.

null

Fietsend de omgeving ontdekken

Na het kanovaren kun je met dit arrangement de fiets opstappen en de mooie omgeving ontdekken, zoals de Gelderse Poort.

In het hele landschap en evenals ver daarbuiten ligt een fietsroutenetwerk op basis van het knooppuntensysteem. De knooppunten sluiten super op elkaar aan en is een fanatische manier om het gebied te doorkruisen.

We hebben er verschillende fiets routes liggen van de omgeving. Je kunt ook zelf een route uitkiezen en meenemen via visitnijmegen.com.

Peddel en pedalen arrangement

Het varen en fietsen start je vanaf onze locatie. Je vaart altijd heen en weer op de Linge. Het startpunt is dus ook het eindpunt. Dit geldt ook voor het fietsen. We bieden géén ophaal mogelijkheid aan.

Bij het reserveren kies je de starttijd van het varen (kan tot 13.30 uur). Wil je het echt liever eerst fietsen? Dan kun je dat bij de opmerkingen aangeven.

Duur en kosten

2 uur kanovaren &
de fietsen zijn tot sluitingstijd beschikbaar

Prijs per persoon €17,50

Wil je van tevoren een heerlijk stuk appelgebak? Kijk dan eens bij 

Wil je andere wateractiviteiten ondernemen?