Peddel-hap-trap

Appeltaart, varen en fietsen

Met het peddel-hap-trap arrangement ga je eerst de mooie omgeving ontdekken in een kano! Je gaat met twee volwassenen in één kano. Je vaart (max. 2 uur) op de Linge met aan de zijkanten natuurlijke oevers, boomgaarden en weilanden. Ook kom je langs het middeleeuws kasteel Doornenburg en met een beetje geluk komt de ijsvogel nog voorbij vliegen.

null

Ontdek de omgeving

Na het kanovaren heb je een pauze waarin je een heerlijk stuk appeltaart krijgt. Vervolgens stap je op de fiets voor een mooie fietstocht tussen de rivieren de Rijn, Waal en Linge. Onderweg kun je eventueel bij o.a. Aon de Diek, Herberg de Doornenburg of Fort Pannerden  stoppen voor een lunch of diner.

We hebben er verschillende fiets routes liggen van de omgeving. Je kan ook zelf een route uitkiezen en meenemen via www.lekkerfietsen.nl

Peddel-hap-trap arrangement

Het varen en fietsen start je vanaf onze locatie. Je vaart altijd heen en weer op de Linge. Het startpunt is dus ook het eindpunt en dit geldt ook voor het fietsen.

Bij het reserveren kies je de starttijd van het varen (kan tot 13.30 uur). Wil je het echt liever eerst fietsen? Dan kun je dat bij de opmerkingen aangeven.

Duur en kosten

2 uur kanovaren &
de fietsen zijn tot sluitingstijd beschikbaar

Prijs per persoon €21,00

null

Prachtige omgeving, alles top!

– Bezoeker Lingevaart

Zin in meer?

Meer uitdaging, meer eten of meer doen? Kijk dan eens bij onderstaande voorbeelden.